Corona Protocol

      AANGESCHERPTE MAATREGELEN VANAF 29 SEPTEMBER !!!

 
Helaas moeten wij wéér een pas op de plaats maken om de verspreiding van het Corona virus tegen te gaan.
Wij sluiten aan bij de landelijke maatregelen die gelden vanaf dinsdag 29 september 18.00 uur en in elk geval voor de komende drie weken van kracht zijn. De aangescherpte maatregelen om de verspreiding van het virus terug te dringen zijn van toepassing voor alle leden en supporters van vv Trinitas (zowel bij uit- als thuiswedstrijden)

Regels voor binnen
• Sportkantines zijn gesloten.
Regels voor buiten
• Sportwedstrijden, zowel amateur als professioneel vinden plaats zonder publiek.

De maatregelen zijn erop gericht om de kans op grote drukte en het aantal sociale contactmomenten tussen mensen te beperken, zonder de samenleving en de economie op slot te doen. Dus helaas voor zowel onze jeugd- als seniorenteams, geen publiek voor en tijdens de wedstrijden en de kantine is voor zeker de komende drie weken bij zowel ons als de tegenstanders gesloten.
Voor meer informatie betreffende de aangescherpte maatregelen kunt u terecht op de site van Rijksoverheid.nl
 
Daarnaast adviseren wij bij uitwedstrijden de website van de desbetreffende tegenstander te bezoeken.
Wellicht hanteren zij, naast de landelijke, ook clubgebonden maatregelen waarop wij als gasten moeten acteren!
Wij brengen u op de hoogte zodra getroffen maatregelen versoepelen of anderszins wijzigen.
 
Met vriendelijke groet,
Bestuur vv Trinitas
 
 

Corona_richtlijnen.png
Protocol is tevens via PDF te downloaden: Klik Hier

Regels en protocollen verantwoord sporten!

Beste leden en supporters,

Na een langere zomerstop dan iedereen van tevoren had verwacht, staat het nieuwe voetbalseizoen op het punt om weer van start te gaan. Een aantal teams zijn inmiddels gestart met de trainingen en de rest zal snel volgen. Wij zijn in ieder geval enorm blij dat we weer mogen starten na een bewogen periode en een abrupt einde van het afgelopen seizoen.

Maar ‘gewoon’ gaan voetballen is er helaas niet bij dit jaar. Het coronavirus is voorlopig nog niet weg en het zal een flinke uitdaging worden voor onze vereniging om iedereen met inachtneming van de huidige RIVM richtlijnen verantwoord en veilig te kunnen laten sporten. In de komende weken zullen wij u dus proberen zo goed als mogelijk op de hoogte te houden van de getroffen en de nog te treffen maatregelen. 

Het volledige en meest actuele protocol va het NOC*NSF in het kader van verantwoord sporten kunt u raadplegen via https://nocnsf.nl/sportprotocol. Hieronder de belangrijkste spelregels;

Kort overzicht spelregels voor sporters en toeschouwers

 • Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen;
 • Ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak: dit geldt voor iedereen;
 • Voor alle leeftijdsgroepen geldt dat zij normaal spelcontact mogen hebben. Tijdens trainingen en wedstrijden hoeft bij contactsporten geen 1,5 meter afstand te worden gehouden.
 • Voorafgaand en na afloop van de sportbeoefening dienen sporters van 18 jaar en ouder wél1,5 meter afstand tot elkaar te houden;
 • Geforceerd stemgebruik langs het veld, zoals schreeuwen en spreekkoren, is niet toegestaan.

Wedstrijden en toernooien

 • Wedstrijden, toernooien en evenementen zijn toegestaan, zowel binnen als buiten. Hierbij mag publiek aanwezig zijn. Daarbij geldt dat toeschouwers van 18 jaar en ouder 1,5 meter afstand tot elkaar en de sporters moeten houden, tenzij deze jonger zijn dan 12 jaar. Daarnaast dienen de hygiëneregels van het RIVM gevolgd te worden!

 

Kantine en accommodatie

We proberen de kantine zo veel mogelijk in bedrijf te houden. We hebben in de kantine echter geen zitplaatsen, de kantine wordt gebruikt voor het bestellen van consumpties, waarbij de markeringen op de vloer voor de looproute in acht moeten worden gehouden. Het terras zal geopend zijn, maar ook hier geldt dat 1,5 meter afstand moet worden gehouden. In de kantine is het nog wel mogelijk om contant te betalen, maar de voorkeur gaat uit naar betaling met de pin.  We hebben voor de drukkere wedstrijddagen een 2e uitgifte punt voor consumpties op de parkeerplaats, hier is ook een looproute aanwezig. Wij verzoeken diegene die gebruik maken van de kantine deze zo snel mogelijk te verlaten nadat de bestelling is ontvangen en betaald, zodat rekening kan worden gehouden met de 1,5 meter regel.  Op het sportpark is tevens aandacht besteedt aan aangepaste (gescheiden) looproutes. (zie de plattegrond)


De sluitingstijd van de kantine bij de wedstrijd van het 1e is 17:00 uur. Hierna zal er nog e.e.a. moeten worden schoongemaakt. Wenselijk is dan ook dat men van het sportpark vertrekt of een handje meehelpt om alles weer gereed te krijgen voor het volgende wedstrijdmoment cq training. Uiteraard met in achtneming van de 1,5 meter.


Registratieplicht:
Bij de ingang van de kantine ligt een registratiemap. Wanneer men naar binnen stapt is men verplicht te registreren. Mocht er dan blijken dat het virus binnen onze deuren is geweest kan er een gedegen contactonderzoek plaatsvinden om zo verder besmetting te voorkomen.  TIP: Wanneer men gezamenlijk een bestelling plaatst is het wenselijk om deze constant door dezelfde persoon te laten halen bij de bar. Zo beperken we het aantal mensen wat binnenkomt.


Gebruik van kleedkamers senioren Boijl:

 • De 1,5 meter hoeft gedurende de sportactiviteit, als dat noodzakelijk is voor de uitoefening van de sport, niet in acht te worden genomen. Voor en ná de sportactiviteit geldt de algemene norm voor wat betreft de 1,5 meter afstand wel.
 • Per training/ wedstrijd wordt er per team gebruik gemaakt van 2 kleedkamers, dit om de 1,5 meter te kunnen waarborgen.
 • Wanneer douchen noodzakelijk is, dit ook op 1,5 meter.
 • Houd ramen en deuren van de kleedkamers open, dit om een goede ventilatie mogelijk te maken.
 • Wanneer er gebruik wordt gemaakt van Bidons, dan heeft elke speler een eigen bidon of neemt deze zelf mee.

 

 

Gebruik van kleedkamers jeugd Boijl en Elsloo:

 • Voor de jeugd tot 18 jaar geldt dat er geen rekening hoeft te worden gehouden met de 1,5 meter afstand regel.
 • Bij de trainingen van de jeugd geldt dat we, net als voor de zomerstop, van hen vragen hun thuis om te kleden en na afloop van de training thuis te douchen.
 • Op wedstrijddagen is er voor de jeugdteams 1 kleedkamer per team beschikbaar.
 • Voor leiding, scheidsrechters en ouders geldt dat ze wel gepaste afstand moeten houden.
 • Houd ramen en deuren van de kleedkamers open, dit om een goede ventilatie mogelijk te maken.
 • Wanneer er gebruik wordt gemaakt van Bidons, dan heeft elke speler een eigen bidon of neemt deze zelf mee.

Wanneer er meerdere wedstrijden op een zaterdag/ zondag zijn, proberen we hier rekening mee te houden, dit door de aanvangstijden zo in te plannen dat er voor iedereen genoeg ruimte is.

 

Wanneer wij ons met z’n allen deze voorschriften naleven en de 1,5 meter in acht nemen, kunnen wij er samen hopelijk een mooi voetbalseizoen van maken. Bij onduidelijkheden over de getroffen maatregelen of andere op- of aanmerkingen kan contact worden opgenomen via bestuur@vvtrinitas.nl. Wij zullen te allen tijde de voorschriften van de KNVB, het RIVM en het NOC*NSF volgen. 

 

LET OP! Wanneer we met zijn allen niet de regels na leven en er volgen sancties zullen we deze als club moeten dragen, derhalve zullen we mogelijke kosten doorberekenen in de contributie. Wees dus met zijn allen alert!

Kunnen we gezamenlijk de 1,5 meter niet waarborgen dan zijn we bevoegd om in te grijpen en alleen noodzakelijke staf en spelers toe te laten binnen de accommodatie.


SAMEN kunnen we deze periode aan, SAMEN kunnen we zorgen dat we kunnen blijven voetballen met ONS publiek.

 

Met vriendelijke groet,

Corona commissie VV Trinitas

 

Looproutes_Accomodatie_Trinitas_Corona.jpeg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!